Υπηρεσία βιοκαθαρισμού από την ΑΛΦΑ ΣΤΡΩΜ

bioclean1

 Τα ακάρεα οικιακής σκόνης (house dust mites) είναι μικροοργανισμοί, αόρατοι με γυμνό μάτι, ανήκουν στο γένος Dermatophagoides και το όνομά τους προέρχεται από το γεγονός ότι μεταφέρονται με τη σκόνη. Τρέφονται με μύκητες, υπολείμματα τροφών και νεκρά επιδερμικά κύτταρα και νερό που αποβάλλονται από το ανθρώπινο σώμα κατά τη διαδικασία της εφίδρωσης.

Τα ακάρεα της οικιακής σκόνης θεωρούνται τα χειρότερα αλλεργιογόνα καθώς τα αποσυνθεμένα μέρη τους και οι εκκρίσεις της βλαβερής πρωτεΐνης (γουανίνη) που βρίσκεται στα περιττώματα τους προκαλούν

  • φαγούρα
  • δερματίτιδες
  • αλλεργικές αντιδράσεις
  • δύσπνοια

Σε ένα στρώμα 5ετίας εκτιμάται ότι ο αριθμός των ακάρεων κυμαίνεται από 5000 έως 15000 ανά τετραγωνικό εκατοστό στρώματος, ενώ σε ένα μαξιλάρι που χρησιμοποιείται 2 έτη υπολογίζεται ότι το 10% του βάρους του είναι νεκρά ακάρεα και τα περιττώματα τους.

bioclean2

Τα ακάρεα είναι δύσκολο να βγουν έξω από το στρώμα με την παραδοσιακή ηλεκτρική σκούπα καθώς με την τριβή προκαλείται στατικός ηλεκτρισμός με αποτέλεσμα τη μεγαλύτερη τελικά συγκέντρωσή τους.

Για το λόγο αυτό, η ΑΛΦΑ ΣΤΡΩΜ έρχεται στο χώρο σας με εξειδικευμένα μηχανήματα και την εμπειρία χρόνων στο βιοκαθαρισμό εφαρμόζοντας το Σύστημα Καθαρισμού και Αναζωογόνησης των στρωμάτων σε πολύ προσιτές τιμές έχοντας πάντα στόχο να προσφέρει στους πελάτες της έναν ευχάριστο και υγιεινό ύπνο.

Καλέστε μας στα τηλέφωνα επικοινωνίας για να κλείσετε και εσείς το δικό σας ραντεβού.
232102013469427854036972036140

Είναι θέμα υγείας.

Πάνε επάνω