Το 1946

η ΑΛΦΑ ΣΤΡΩΜ ξεκίνησε με την κατασκευή στρωμάτων με  κουμπιά όπως θυμούνται οι παλιοί, τα κεντημένα σατέν παπλώματα και μαξιλάρια, όλα χειροποίητα από καθαρό βαμβάκι και μαλλί, φτιαγμένα με μεράκι…

Το 1965

η εταιρία κατασκευάζει το πρώτο ορθοπεδικό στρωματέξ με ελατήριο, προσφέροντας σωστή στήριξη αλλά και κατανέμοντας το βάρος του σώματός σας. Επίσης υπάρχει διαρκής κυκλοφορία αέρα με συνέπεια τη μείωση της θερμότητας που εκπέμπεται από το στρώμα και έτσι δε ζεσταίνεστε το βράδυ και τίποτα δε χαλάει τον ύπνο σας.

Το 1980

η ΑΛΦΑ ΣΤΡΩΜ αλλάζει σελίδα. Εξελίσσεται διαρκώς και πλέον χρησιμοποιεί υπερσύγχρονες για την εποχή μηχανές, καθώς και καινούρια άριστα ποιοτικά υλικά.

Αρχίζει να επεκτείνει τη δραστηριότητα της με μία ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων ύπνου.

ΣΗΜΕΡΑ…

70 χρόνια μετά, η ΑΛΦΑ ΣΤΡΩΜ συνεχίζει την πορεία της στο χειροποίητο στρώμα, ανανεώνει   τη γκάμα των υλικών που χρησιμοποιεί σύμφωνα με τις νέες τάσεις, υιοθετεί πρωτοποριακές τεχνικές κατασκευής με γνώμονα πάντα την ποιότητα. Προτεραιότητα της ΑΛΦΑ ΣΤΡΩΜ ήταν, είναι και θα είναι η παραγωγή προϊόντων που προσφέρουν έναν ευχάριστο και πάνω από όλα υγιεινό και ποιοτικό ύπνο.

Σας δίνουμε τη δυνατότητα να επιλέξετε:

  • Τα υποαλλεργικά και ποιοτικά υλικά που ταιριάζουν στις απαιτήσεις σας
  • Τους συνδυασμούς υλικών με βάση τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας
  • τη διάσταση και το ύψος που επιθυμείτε σύμφωνα με τις ανάγκες σας

Στην Άλφα Στρωμ μπορείτε να βρείτε εκτός από στρώματα, μεγάλη ποικιλία σε  ποιοτικά προϊόντα ύπνου πάντα στις πιο προσιτές τιμές, αλλά και την υπηρεσία βιοκαθαρισμού και αναζωογόνησης του στρώματος σας, η οποία γίνεται με εξειδικευμένα μηχανήματα και εμπειρία χρόνων, απαλλάσσοντας σας από ακάρεα και σκόνη που προκαλούν αλλεργίες.

Είναι θέμα υγείας.

ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΦΑ ΣΤΡΩΜ ΕΧΕΤΕ:

01 ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Εμπιστοσύνη υψηλής ποιότητας προϊόντων και υλικών.

02 ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Βασικός κανόνας για εμάς είναι η άμεση εξυπηρέτησή σας.

03 ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Υπηρεσίες After Sales υψηλού επιπέδου που ξεχωρίζουν.

Πάνε επάνω