Η ιστορία μας


Η ΑΛΦΑΣΤΡΩΜ, εταιρία 3ης γενιάς έχει μια ιστορία 70+ ετών, με αρκετές ημερομηνίες ορόσημα.


 • 1946


  Στρώματα με κουμπιά...


  Η ΑΛΦΑ ΣΤΡΩΜ ξεκίνησε με την κατασκευή στρωμάτων με κουμπιά όπως θυμούνται οι παλιοί, τα κεντημένα σατέν παπλώματα και μαξιλάρια, όλα χειροποίητα από καθαρό βαμβάκι και μαλλί, φτιαγμένα με μεράκι…
 • 1965


  Το 1ο ορθοπεδικό στρώμα...


  Η εταιρία κατασκευάζει το πρώτο ορθοπεδικό στρωματέξ με ελατήριο, προσφέροντας σωστή στήριξη αλλά και κατανέμοντας το βάρος του σώματός σας. Επίσης υπάρχει διαρκής κυκλοφορία αέρα με συνέπεια τη μείωση της θερμότητας που εκπέμπεται από το στρώμα και έτσι δε ζεσταίνεστε το βράδυ και τίποτα δε χαλάει τον ύπνο σας.
 • 1980


  Αλλαγή σελίδας...


  Η ΑΛΦΑ ΣΤΡΩΜ αλλάζει σελίδα. Εξελίσσεται διαρκώς και πλέον χρησιμοποιεί υπερσύγχρονες για την εποχή μηχανές, καθώς και καινούρια άριστα ποιοτικά υλικά. Αρχίζει να επεκτείνει τη δραστηριότητα της με μία ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων ύπνου.
 • ΣΗΜΕΡΑ


  70+ χρόνια μετά


  συνεχίζει την πορεία της στο χειροποίητο στρώμα, ανανεώνει τη γκάμα των υλικών που χρησιμοποιεί σύμφωνα με τις νέες τάσεις, υιοθετεί πρωτοποριακές τεχνικές κατασκευής με γνώμονα πάντα την ποιότητα. Προτεραιότητα ήταν, είναι και θα είναι η παραγωγή προϊόντων που προσφέρουν έναν ευχάριστο και πάνω από όλα υγιεινό και ποιοτικό ύπνο.

Η ΑΛΦΑΣΤΡΩΜ δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε:
• Τα υποαλλεργικά και ποιοτικά υλικά που ταιριάζουν στις απαιτήσεις σας
• Τους συνδυασμούς υλικών με βάση τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας
• Tη διάσταση και το ύψος που επιθυμείτε σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Σ την Άλφαστρωμ θα βρείτε: στρώματα, ποιοτικά προϊόντα ύπνου σε προσιτές τιμές, αλλά και την υπηρεσία βιοκαθαρισμού και αναζωογόνησης του στρώματος, η οποία γίνεται με εξειδικευμένα μηχανήματα και εμπειρία χρόνων, απαλλάσσοντας σας από ακάρεα και σκόνη που προκαλούν αλλεργίες.